Για νέους Συγγραφείς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ο –ιστορικός πλέον– εκδοτικός οίκος Αστάρτη, θέλοντας να διευρύνει το ήδη πλούσιο συγγραφικό του δυναμικό, αποπειράται να προβεί σε άνοιγμα-κάλεσμα προς νέους ποιητές και πεζογράφους που επιθυμούν να κάνουν γνωστή τη φωνή τους στο ευρύτερο κοινό. Με δεδομένο το ποιοτικό της κριτήριο ως προς τις επιλογές των εκδόσεων, η Αστάρτη, έχει αποδείξει ότι έχει τη δύναμη να καθιερώνει συγγραφείς ελάχιστα γνωστούς, σε πρώτης γραμμής δημιουργούς.

            Το νέο της φιλόδοξο σχέδιο είναι να συγκεντρώσει γύρω της νέους –όχι απαραιτήτως ηλικιακά– συγγραφείς, οι οποίοι να έχουν κάτι να πουν πέρα από στερεότυπα, με όπλο την ποιότητα της γραφής, για μια λογοτεχνία που πραγματικά να συνειδητοποιεί πως παράγει νέο ελληνικό πολιτισμό.

          Το στοίχημα της Αστάρτης είναι να δημιουργήσει μια ομάδα κρούσης, ικανή να σταθεί ισότιμα στο παγκόσμιο λογοτεχνικό περιβάλλον. Μια κίνηση-κίνημα με δίκαιους όρους, σωστή διακίνηση και προβολή, και φυσικά εντός υγιών εμπορικών συνθηκών.

          Όποιοι/ες θεωρούν ότι είναι σύμφωνοι με τα ανωτέρω, τους περιμένουμε με χαρά να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά το έργο τους στη διεύθυνση: astarti-@otenet.gr. Θα λάβουν απάντηση ηλεκτρονικά το αργότερο σε τρεις μήνες, για την έκδοση ή μη του βιβλίου τους.

             Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τα προσεχή σχέδια της Αστάρτης.


           

                              Για την Αστάρτη,                         

η εκδότρια                              

 Έφη Βασιλάκου