• Η βίβλος της σωματικής διάπλασης

Όταν το 1999 κατά τη θητεία μου ως αγροτικός ιατρός πέρασα το κατωφλι ενός άγνωστου, αλλά ενδιαφέροντος πεδίου της φαρμακοδιέγερσης, δεν ήξερα τι αντίκτυπο θα είχε στη μετέπειτα ζωή μου. Η γνωριμία μου με το μέντορα μου ήταν καταλυτική και αποτέλεσε σταθμό, που άλλαξε τη μοίρα μου για τα επόμενα χρόνια.

Αφού μυήθηκα τα μυστικά του doping και των ΑΑΣ, τα εφάρμοσα στον εαυτό μου και με τη συνδρομή της ιατρικής μου παιδείας, κατάφερα να αποκομίσω χρήσιμα συμπεράσματα και γνώσεις ανεκτίμητες, βασισμένες και στην προσωπική εμπειρία στον αγωνιστικό στίβο, αλλά και το πειραματικό στάδιο στο νοσοκομειακό εργαστήριο, την περίοδο της ειδικότητας μου. Η αγάπη μου εις βάθος για το σιδερένιο άθλημα πήρε σάρκα και οστά με τη δημιουργία των πέντε συγγραμάτων μου και της προσωπική μου ιστοσελίδας.

Το γεγονός ότι στα ράφια των βιβλιοπωλείων και στο διαδίκτυο υπάρχουν συγγράματα όπου κάνουν εκτενή αναφορά στα δαιμονοποιημένα, ενοχοποιημένα και απαγορευμένα αναβολικά, είναι κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό συνάμα, για ένα θέμα ταμπού, αποσκοπώντας αποκλειστικά στην ενημέρωση, μέσω της γνώσης που είναι δύναμη. Ώστε ο εκάστοτε υποψήφιος χρήστης να λάβει συνειδητές αποφάσεις γνωρίζοντας το τίμημα σε κάθε τομέα.


Συγγραφέας: Γιώργος Ν. Τουλιάτος

ISBN: 978-960-263-204-8write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good
Captcha

Η βίβλος της σωματικής διάπλασης

  • 50.00€